SENJORAMS

Apžvalgos aikštelė (67 aukštas | 170m)

9.00

Lorem ipsum dolor sit amet, at omnes deseruisse pri. Quo aeterno legimus insolens ad. Sit cu detraxit constituam, an mel iudico constituto efficiendi. Eu ponderum mediocrem has, vitae adolescens in pro. Mea liber ridens inermis ei, mei legendos vulputate an, labitur tibique te qui.

Kategorija:

Aprašymas

Sezoninė ATVIROJI lauko terasa (67a. | 170m) | Bistro-baras TOLIAI

Skanaus maisto ir gražiausio vaizdo vieta mieste! Nepamirštami pojūčiai 170 m aukštyje arba 67-ame aukšte, jei lygintume su daugiabučiais pastatais. Čia skanausite ne tik maistą, bet ir stulbinantį vaizdą. Pro Tolių uždarosios apžvalgos aikštelės langus galėsite gėrėtis 360° panorama, o šiltojo sezono metu pasivaikščioti atviroje terasoje ar išmėginti “Aukščio pramogas” ant TV bokšto taurės krašto.

SVARBU! * **

♦ Bilietas galioja vienam asmeniui.

♦ Atviroji lauko terasa veikia tik sezono metu, apsilankymas  joje galima tik esant palankioms oro sąlygoms (nelyjant, nepučiant gūsingam vėjui ir pan.).

♦ Įsigyti bilietai negrąžinami. Bilietai galioja 7d. nuo įsigijimo datos, dėl termino pratęsimo kreiptis: +370 5 25 25 333 arba el. paštu e[email protected]

♦ El. bilietas pirmumo teisę pakilimui suteikia tik kartu turint “Aukščio pramogų” rezervaciją.

* Vilniaus TV bokšto administracija pasilieka teisę keisti apsilankymo atviroje TV bokšto apžvalgos aikštelėje sąlygas.

**Dėl rizikų, susijusių su ekstremaliomis situacijomis, dėl pastato technologinio sudėtingumo, asmenims su judėjimo negalia yra papildomų sąlygų patekti į TV bokštą. Daugiau informacijos +370 5 25 25 333.