Saulėtekio meditacija | 09 19

TOLIŲ lauko terasa (67 aukštas, 170 m, tinklas)

16.00

Neturime

Kategorija:

Aprašymas

Baigiantis vasarai lėkti pašėlusiu tempu taps įprasta kasdienybe. O  toks nesibaigiantis lėkimas ilgainiui tik sumažina kiekvieno mūsų energiją bei produktyvumą ir veda prie emocinio bei fizinio nuovargio.

Kartu su Pauzės psichologu Pauliumi Rakštiku, kviečiame atkreipti dėmesį į savo savijautą bei išbandyti unikalią patirtį – pasitikti saulę TV bokšto terasoje bendraminčių būryje, medituojant.

Pasak Pauliaus: „Meditacija, kaip pasirūpinimo savo emocine sveikata praktika, naudinga visiems. Auštant, sėdint drauge, stebint savo kvėpavimą ir bundantį miestą – įkvėpsime sau šviesaus nusiteikimo beprasidedant rudeniui“.

Rugsėjo 19 d. (ketvirtadienį) | 06:00, Vilniaus TV bokšto atviroje terasoje.

BILIETŲ SKAIČIUS RIBOTAS! Nurodyta bilieto kaina yra vienam asmeniui, įsigyti bilietai negrąžinami ir galioja iki 2024m. rugsėjo 19d.

Visi vienu metu įsigyti bilietai bus priskiriami vienam užsakymui. Norinti juos įsigyti skirtingiems asmenims reikia atlikti atskirus mokėjimus.

SVARBU: esant blogam orui, renginys bus perkeltas į vidų arba kitą dieną. Apie pasikeitimus, jei tokių bus, pranešime TV bokšto FB paskyroje ir puslapyje www.tvbokstas.lt sekite informaciją!

Renginio pradžia 06:00 (trukmė ~1-1.5 val).

Renginys bus fotografuojamas ir filmuojamas.